Știm deja că deșeurile sunt o materie primă

0
326

Ecologia începe acasă ziua Pământului cade doar o dată pe an

Dar nu trebuie să aștepți să facă ceva pentru mediu. Știați că puteți proteja mediul în zeci de moduri fără să vă ridicați chiar de pe canapea.Schimbarea începe cu tine. Modul în care trăiți și valorile pe care le transmiteți copiilor voștri vor duce la ce fel de lume vor trăi generațiile viitoare.

Ecologia începe acasă ziua Pământului cade doar o dată pe an

Fiecare dintre noi poate lupta împotriva impactului negativ al omului asupra mediului. Se pare că nu influențezi deciziile importante luate de guverne și corporații în fiecare zi. Totuși, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să renunți și să nu faceți nimic pentru a proteja Pământul și mediul.Cum să conduci un stil de viață ecologic.Dacă nu vă simțiți în stare, nu trebuie să vă alăturați activiștilor care luptă deschis împotriva celor cărora nu le place mediul.

Aflați aceste modalități simple de a trăi un stil de viață organic pe care îl puteți implementa în viața de zi cu zi, chiar și din confortul casei dvs.Economisiți energie-opriți dispozitivele neutilizate, deconectați un încărcător neutilizat și așa mai departe.Economisiți bani comandând facturi electronice în loc de cele pe hârtie de la companiile unde plătiți facturile.Nu imprimați și nu copiați inutil.Dacă întâlniți mesaje despre protecția drepturilor omului, a animalelor, a protecției mediului etc.împărtășiți-le astfel încât cât mai mulți oameni să se poată familiariza cu problema.

Petițiile despre drepturile omului animale protecția mediului

Circulă pe când cumpărați online, verificați compoziția produselor de exemplu, ulei de palmier-lumină roșie și Politica de mediu a producătorului. Alegeți produsele companiilor care apreciază doctrina dezvoltării durabile și care nu dăunează mediului în timpul procesului de producție.Agățați rufele, nu uscați în uscător. Dacă aveți ocazia, lăsați-vă părul să se usuce singur.

Petițiile despre drepturile omului animale protecția mediului

Când spălați sau spălați vasele în mașina de spălat vase, asigurați-vă că aceste aparate sunt complet umplute.În loc să umpleți întreaga baie cu apă, faceți un duș scurt.Dacă a rămas mâncare după masă, păstrați-o mai târziu, de exemplu, prin îngheț.În multe localități există containere speciale pentru compost-iarbă cosită, precum și resturi alimentare. Când sortați gunoiul, pe lângă hârtie, aluminiu, plastic și sticlă, încercați să stabiliți și gunoi organic care poate fi compostat. Dacă aveți propria casă cu o grădină, compostul este util și pentru fertilizare.

Încercați să cumpărați produse neambalate. Producătorii ating limitele absurdului, de exemplu, ambalarea portocalelor decojite în ambalaje din plastic.Verificați etanșeitatea ferestrelor și ușilor în timpul perioadei de încălzire pentru a preveni pierderile de căldură și încălzirea excesivă.Dacă nu ați făcut-o deja, încercați să renunțați treptat la carne și să treceți la o dietă bazată pe plante.Înlocuiți aparatele vechi și becurile cu cele care economisesc energie.Analizați piața scutecelor de unică folosință și utilizați cele mai ecologice.

La domiciliu, luați în considerare utilizarea scutecelor reutilizabile.Chibriturile sunt un rău mai mic decât brichetele, care necesită gaz și produc tone de deșeuri de plastic atunci când sunt utilizate.Cumpărați doar ceea ce aveți nevoie. Nu cădeți pentru trucuri de marketing, nu cădeți pentru publicitate. Minimalismul ajută la menținerea ordinii în viață.Nu cumpărați alimente suplimentare. Tone de mâncare sunt irosite din cauza frigiderelor umplute cu alimente pe care familia nu le poate reface.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here