Cum să fii sănătos?

0
1048

Cum să rămâi sau să ai o sănătate bună? S-ar putea să vă puneți această întrebare într-un moment ca al nostru, când toate bolile apar ca și cum ar fi din cauza întâmplării.

Veți vedea că există câteva direcții de urmat care ne vor permite să rămânem sănătoși sau cel puțin să maximizăm șansele. Pentru că un corp cu o stare de sănătate precară și, prin urmare, bolnav, este pur și simplu rezultatul unei acumulări de căi false.

Pârghia principală pentru a rămâne sănătos

Pentru a fi și a rămâne sănătos, există diferiți factori care vor influența, dar mai presus de toate unul în principal

Întrucât ne aflăm într-o societate în care alimentele sunt din ce în ce mai modificate, învățând să mâncăm în mod corect și de fapt să o facem, cu siguranță va face diferența între o persoană plină de viață și știind să mănânce corect și alta. mâncând orice, fără să aduc vreo importanță reală a ceea ce este în gura mea

Mâncarea fiind ceea ce ne face să funcționăm, calitatea ei * va avea un impact direct și va determina nivelul nostru de vitalitate, claritatea minții și nivelul nostru de conștiință.

În ziua în care matematicianul Pitagora a vrut să meargă la școala de filosofie din Egipt, a trebuit să postească aproape 15 zile, nu pentru a-și vedea rezistența fără hrană, ci pur și simplu pentru ca mintea lui să poată atinge mai multă înțelepciune.

Acesta este modul în care calitatea celulelor și a corpului nostru este direct afectată de hrana noastră. Principala pârghie pentru o sănătate bună va fi cu siguranță dieta noastră.

Fluidificați sistemul nostru pentru a avea un corp sănătos

Cine spune că mâncarea bună înseamnă în mod necesar mai multă energie. Cine spune că mai multă energie înseamnă și să ai o sănătate bună. Dacă aveți mai multă energie, va trebui să cheltuiți mai mult din aceasta, iar aici are sens activitatea fizică sau mișcarea.

În timp ce a face activitate fizică poate părea dificil atunci când energia noastră este la cel mai scăzut nivel, a face una când suntem plini de energie este aproape o necesitate. Activitatea fizică ne va stimula corpul și va face fluidele sale ca sângele și energiile sale ca meridianele mult mai fluide.

Nu este nevoie să vă schițăm, un sistem mai lin este un sistem mult mai funcțional care predică o sănătate perfectă. Este mai rapid, mai inteligent și are performanțe maxime.

Dacă dieta noastră și nivelul de activitate fizică ne vor determina nivelul de sănătate, de ce unii oameni sunt bolnavi când dieta lor este la prima vedere perfectă, pe lângă exerciții fizice? Cu siguranță datorită calității lor de „gânduri”, dar nu numai.

Un gând este o energie * și dacă are o natură foarte negativă, va avea un impact asupra corpului nostru fizic, dar și asupra corpurilor noastre subtile, precum corpul cauzal, corpul astral, corpul mental, corpul emoțional și corpul. eteric.

Pe lângă faptul că ne afectează corpul la aceeași putere, sau chiar mai mult, decât o dietă proastă și, prin urmare, reduce „șansele” de a avea o sănătate bună, gândurile rele ne vor atrage și situații proaste, cum ar fi un magnet care atrage fierul către în sine.

A rămâne sănătos depinde și de alți factori

Sănătatea noastră va depinde și de alți câțiva factori, toți mai mult sau mai puțin importanți decât ceilalți.

De exemplu, ce tip de gel de duș folosim? Ce tip de pastă de dinți folosim? Sunt umplute cu produse direct din laborator sau sunt mai naturale decât chimice?

Ne punem parfum chimic pe subsuori până când nu mai pot transpira sudoarea? Respirăm aer proaspăt și de calitate sau respirăm respingători de țânțari sau ucigași de muște?

Spălăm podeaua cu detergenți pe care ajungem să îi respirați și care au fost considerați chiar mai periculoși pentru sănătate decât fumatul? Folosim un cuptor cu microunde pentru a ne încălzi mâncarea? Folie de aluminiu și plastic Tupperware, fac parte din accesoriile noastre de bucătărie?

Mediul nostru și cei din jurul nostru sunt pozitivi și fericiți sau ne înconjurăm de paraziți? Aveți un televizor pe care l-ați folosit inteligent sau vă servește drept control mental oferindu-vă înapoi imaginea că lumea se prăbușește sub atacuri, sub războaie și că trebuie să trăiți din negativ?

Chiar dacă dieta este punctul culminant al faptului de a fi și a rămâne sănătoși, sau pentru orice descoperire de sine * în acest sens, multe detalii mici ajung să fie o consecință dacă nu controlăm sursa și calitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here