Cum să faci machiaj perfect?

0
724

Un ten mat sau satin, un aspect tandru sau intens, o gură naturală sau sexy. Pentru a-ți satisface toate dorințele evitând în același timp faux pas-urile, patru make-up artiști îți dau instrucțiunile corecte de utilizare.

Vreau un ten perfect

Pentru a-mi înfrumuseța tenul fără a arăta machiaj, folosesc machiaj nud. O tendință care continuă să joace stelele pentru a crea un ten impecabil, natural și ușor satinat. Esențial: alegeți o formulă fluidă ton pe ton cu pielea.

Tehnica pro: luați foarte puțin fond de ten, încălziți-l pe dosul mâinii și aplicați-l pe deget, prin atingeri, pe frunte, nas, bărbie. Pentru un rezultat „fade transparent”, întindeți-l bine din față.

Detaliul care face totul: aplicat cu o pensulă, o notă de corector pe colțul interior al ochiului, altul pe colțul exterior. Bateți cu degetul și lăsați căldura pielii să topească materialul. Îmbracă-ți totul cu un voal de pulbere irizată, pentru o strălucire și mai mare.

Ștergeți ridurile cu un fond de ten? Este posibil ! Ceea ce a fost un vis pur este acum ușor cu formule fluide care netezesc și ridică, oferind multe ingrediente active hidratante și plombante. Colagenii și siliconii de umplutură sunt depozitați în riduri pentru a-i înfunda și a le face mult mai puțin vizibili. Fondurile de ten antirid conțin și filtre UV destinate să limiteze îmbătrânirea pielii.

Pentru a-mi asigura machiajul, folosesc fixative? Nu neaparat ! Un ser ultrahidratant aplicat chiar înainte de aplicarea machiajului pentru a răsfăța textura pielii și a păstra intactă formula de fond de ten.

Sfaturi ale zilei:

 • Tehnica profesională: umeziți un burete cu câteva picături de tonic, apoi înmuiați-l cu puțin fond de ten și băteați toată fața până la gât. Apoi înfășurați buretele cu un șervețel și tamponați din nou pentru a absorbi excesul.
 • Detaliul care face totul: un voal de pulbere liberă aplicat cu o perie mare, periat pe piele, fixează machiajul și asigură o maturitate de lungă durată . Ultimul pas: terminați întinderea pulberii cu un burete rotund din latex.

Pensulele speciale pentru ten sunt noul gest de aplicare a fundației pentru a se integra în rutina ta.

Acest instrument de înfrumusețare este mai bun decât un burete pentru netezirea texturilor și mai delicat decât degetele pentru a le face imperceptibile pe piele.

 • Tehnica pro: luați un pic de fundație din partea din spate a mâinii, înmuiați peria și începeți prin „pictarea” liniei medii a feței. Întindeți materialul măturând înainte și înapoi, de la cercurile întunecate la tâmple, de la obraji la urechi, de la bărbie la nașterea gâtului și de la centrul frunții până la margine pentru a evita orice demarcare.
 • Detaliul care face totul: pentru un rezultat uniform, terminați aplicând palmele pe toată fața.

O fard de obraz bine aplicat? Este ușor. Dar pentru poziționare, totul depinde de efectul dorit:

 • Natural: ciupiți pomeții rotunjiți și aplicați fardul în cercuri în care pielea devine roz. Cu un indiciu de fard de obraz și o perie mare, lucrați bine materialul pentru a reproduce efectul natural roz care se ridică pe obraji.
 • Chic: folosește un fard de obraz crem care se amestecă ușor cu degetele. Se aplică pe tot pometul și se întinde prin reducerea culorii spre tâmple.
 • Seara: alegeți un fard de obraz perlat și aplicați-l sus pe pomeți, revărsându-se pe sprânceană pentru a prinde lumina.

O privire de seducție ridicată

Sprâncenele dense și lucrate revin. Pentru a le oferi mai multă prezență, folosim un creion de aceeași culoare cu linia părului. Optăm pentru un fir cu vârf uscat, mult mai ușor de lucrat cu ușurință decât creioanele de grăsime.

 • Tehnica pro: aplicați creionul în minipunct începând de la capătul interior al sprâncenei. Insistați în zonele în care părul este deschis sau mai puțin dens. Pentru a „amesteca” totul împreună și a face ca înșelăciunea să funcționeze invizibilă, periați în sus, începând din colțul interior.
 • Detaliul care face totul: pentru o reținere impecabilă, puteți seta cu un rimel transparent sau puteți termina prin perierea sprâncenelor în sus cu o perie de sticlă impregnată anterior cu un strop de fixativ.
 • Deveniți un eyeliner pro luându-vă timp. Stăm confortabil: coatele sprijinite pe o masă, fața orientată spre oglindă, bărbia ridicată pentru a avea pleoapa ușor coborâtă.
 • Tehnica pro: începeți prin trasarea liniei cu un creion de grăsime. Apoi aplicați linia de dermatograf începând din colțul interior al ochiului pentru a merge spre exterior, urmând cu atenție implantarea genelor. Finalizați ridicând ușor linia pentru a deschide ochii.
 • Detaliul care face totul: cu creionul, umpleți golurile dintre gene. În cele din urmă, călcați un al doilea strat de creion de ochi pe prima dvs. linie.
 • Și ochiul fumuriu? Ultraglamor , acest machiaj fumat rămâne steaua incontestabilă a iernii, înecând ochii într-un halou de mister seducător.
 • Tehnica profesională: neteziți pleoapele cu un machiaj ușor ton pe ton sau cu un mic corector. Evidențiați ochii cu o linie de creion metalică îndrăzneață la nivelul genelor superioare și inferioare. De jur împrejurul ochiului, apoi amestecați într-o umbră neagră, antracit, maro sau albastru miezul nopții.
 • Detaliul care face totul: topiți totul folosind un tampon de bumbac și terminați cu un voal de pulbere translucidă pentru a da un efect diluat ultra-sexy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here