Cele 5 ingrediente cele mai afrodiziace

0
997

Nu întotdeauna ușor să păstrezi plapuma în activitate… Muncă, griji, oboseală, stres? Există mulți ucigași, dar la fel de mulți afrodisiaci! Nu este nevoie să recurgeți la pastile albastre pentru a readuce atmosfera sub baldachin, ingredientele sunt naturale și au fost folosite de milenii.

Mâncare, o odă a iubirii? Mai bine de atât. Plătește gustul deoparte, anumite alimente sunt minunate în stimularea libidoului pentru un makeover puternic! Unele sunt la fel de faimoase pe măsură ce efectele lor sunt dovedite, altele mai confidențiale, șoptite între două coridoare de cei mai ascunși cunoscători … Cine sunt ei? Alimentele afrodisiace, cu potențialul lor de stimulare!

Creșteți fluxul de sânge, ascuțiți plăcerea, energizați corpul și mintea, dar, mai presus de toate, explodați libidoul: funcțiile lor sunt multiple, aromele lor autentice. Dacă, în plus, rezultatul face ca puful să vibreze … Niciun motiv pentru a rămâne casti, afrodisiacul te împinge spre viciu și este spre binele tău!

Ghimbir

Această amuzantă plantă albă, ofilită este, fără îndoială, cea mai faimoasă dintre afrodisiace. Inutil să spun că aromele sale calde și condimentate sunt doar o prevestire a efectelor sale secundare … care rămân, însă, chiar și astăzi, foarte misterioase! Nu există consens științific cu privire la virtuțile ghimbirului și totuși, un consens popular care te face să fantezi.

Mulți gurmanzi mărturisesc astfel o senzație de căldură și bunăstare atunci când gustă, până la o libidou care crește cu consum regulat. Adevarul ? Testează și vei vedea! Știința recunoaște la fel în acțiunea vasodilatatoare ridată, adică o stimulare a circulației sângelui pentru bărbați, ca și pentru femei.

Și dacă, într-adevăr, ghimbirul nu acționează, numeroasele sale beneficii rămân, ca pentru ele dovedite. În pulbere sau capsulă, confiat, proaspăt sau în sirop, ghimbirul este antioxidant, antiinflamator și anti-colesterol. Este bogat în nutrienți, stimulează digestia și ameliorează greața!

Ciocolata neagra

Ciugulați ciocolata și, apropo, vă transformați într-un animal sexual? Fără a merge atât de departe, ciocolata neagră este menită să fie un afrodisiac, iar legenda este tenace. Deci, adevărat sau nu? Cel mai simplu răspuns este că domeniul afrodiziacilor lipsește grav de dovezi și se bazează mai mult pe sentimente personale decât pe fapte reale.

Totuși, acolo, din nou, consensul istoric îl stabilește în capul patului: Casanova l-a băut pentru a se pregăti pentru nopțile sale nebunești, împăratul aztec Moctezuma pentru a-și onora haremul, scuza puțin … Ceea ce a dovedit știința, c savurează o bucată de ciocolată neagră determină producerea de feniletilamină, un hormon secretat în timpul actului sexual.

Și, după cum se spune, pofta de mâncare vine cu mâncarea! Deci, optează pentru o ciocolată foarte neagră, sau fierbinte și cu mirodenii, înainte de a elibera farfuria pentru a-ți satisface mai bine cucerirea … plăcerea creează plăcere, niciun motiv pentru a te priva.

Ginseng

Dacă este mai puțin utilizat în bucătăriile noastre, ginsengul este, de departe, pe podiumul alimentelor afrodiziace. Mai mult sau mai puțin împins de chinezi, care au stabilit-o ca un campion al erecției de mai bine de 4000 de ani! Și rădăcina are, într-adevăr, o acțiune puternică vasodilatatoare, crescând fluxul sanguin … la toate nivelurile.

Deci, dacă îmbunătățește performanța domnului, ce zici de libidoul doamnei? Cazul este mai complex și beneficiile mai difuze, dar foarte prezente. Cele mai recente studii recunosc în ginseng un efect tonifiant, stimulând sistemul nervos, irigând creierul și stimulând tonusul general. Dar ce ar putea fi mai rău pentru libidou decât un ton în scădere? Prin revigorarea corpului și a minții, ginsengul ar reda pur și simplu dorința și curajul de a aborda fiara cu două spate!

Usturoi

Să fim sinceri, trucul este mai vicios. Pentru că dacă usturoiul stârnește libidoul, cântărește respirația atât de mult, iar rezultatul nu este cel mai sexy cadou! De data aceasta, niciun studiu serios care să demonstreze efectele păstăi asupra plapumei. Dar unii pasionați susțin că vor beneficia de nopți arzătoare datorită pasiunii lor pentru usturoi, așa că…

Ce să pierzi încercând? În cel mai rău caz, usturoiul este încă un superaliment care vă poate alunga oboseala din corp. Usturoiul este, într-adevăr, un antioxidant genial. Întărește sistemul imunitar și regenerează celulele pielii, crește tensiunea arterială și, prin urmare, contribuie … la creșterea vigoare. Un cuvânt care te face să îți dorești, în cazul libidoului cu plumb!

Dacă tentați aventura, pe de altă parte, optați pentru usturoi gătit, degermat și zdrobit pentru cei mai fragili. Reversul s-ar putea adăuga la respirație devastatoare și probleme digestive, doi ucigași de dragoste teribil de eficienți și dovedit, spre deosebire de efectele afrodiziace ale usturoiului.

Țelina

„Dacă femeia ar ști ce face țelina cu un bărbat, ar merge să o ia de la Paris la Roma”. Dixit Madame de Sévigné însăși, o femeie de litere și o femeie pur și simplu! Doamnelor, trucul nu este pentru dvs., de data aceasta afrodisiacul este doar pentru testosteron.

Literal, deoarece țelina, ca ovăzul, promovează producția de testosteron … sau hormonul sexual masculin. Un remediu de neoprit pentru a scoate un bărbat din meciul de fotbal? Greu de spus. Dar, ca întotdeauna în cazul alimentelor afrodisiace, încercarea merită bucătăria.

Cel mai rău scenariu ar fi că efectul este absent, dar beneficiile prezente: bogate în oligoelemente, vitamine și printre cele mai scăzute în calorii, țelina nu este probabil să vă copleșească cina. Și, în cel mai bun caz, ar putea trezi interesul unui partener prea dispărut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here